Diari La Veu del País Valencià
Rafel Arnal feat.Krama triunfen al Caire

RedactaVeu / El Caire.

Unes dues-centes persones s’aplegaren a la sala de concerts d’El Sawy Cultural Wheel del Caire per escoltar la proposta de Rafel Arnal feat.Krama, amb un gran èxit, ja que és la primera vegada que la música en valencià s’escolta al país dels faraons.

El públic congregat va gaudir d’aquest espectacle on la veu de Rafel Arnal i el grup Krama penetraren als espectadors que anaren a gaudir de l’espectacle.

Rafel Arnal feat. Krama Group és una proposta de concerts de presentació de dues propostes discogràfiques en un sol format escènic. Es tracta de l’àlbum de Rafel Arnal Pam a pam (Mfactory Music, 2011) i de l’últim àlbum del grup Krama, on Rafel Arnal ha posat la seua veu, anomenat Nipenthi (Picap, 2013), treball que tot just es va estrenar el setembre passat a l’SGAE de València.

Un concert on el públic del Caire viatjà des del folk-pop d’Arnal fins a la música mediterrània de fusió que presenta Krama, on s’albirà l’heterodoxa riquesa musical de l’escena valenciana actual en constant diàleg amb altres tradicions musicals compartides com la música grega o l’àrab, i on fins i tot es proposa una arriscada revisió contemporània de la música medieval conformada pel llegat andalusí de les tres cultures (jueva, cristiana i musulmana) mitjançant l’ús d’instruments antics que en aquest cas desenvolupen estructures i arranjaments musicals actuals al servei d’un repertori variat com el resultat de la unió Rafel-Krama.

Imatges del concert al Caire

Comparteix

Icona de pantalla completa