Diari La Veu del País Valencià
El PP de València vol canviar Pobles de l’Oest per Benimàmet-Beniferri perquè no semblen un ‘western’

El portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de València, Eusebio Monzó, ha manifestat aquest dilluns que en la pròxima junta municipal de Pobles de l’Oest, que se celebrarà dimarts 24 de juliol a la pedania de Benimàmet, presentarà una moció per al canvi d’aquesta denominació per Benimàmet-Beniferri, ja que considera que Pobles de l’Oest és “una falta de respecte als ciutadans d’ambdues pedanies perquè dóna lloc a pensar que es tracta d’una pel·lícula cinematogràfica”.

Els conservadors, a través dels seus vocals en la citada junta municipal, portaran una iniciativa, via moció, per al seu canvi de denominació, ha informat la formació en un comunicat, “pel fet que les pedanies que abasta tenen suficient entitat i població com per a ser destacades d’aquesta manera”.

La Junta municipal de Pobles del Nord comprén set pedanies i la de Sud, huit. No obstant això, “la d’oest només en comprén dos i formen part de la mateixa unitat administrativa”. Monzó ha considerat que “amb la nomenclatura de Pobles s’incorre en un error jurídic, perquè la normativa de règim local no preveu la nomenclatura de poble a una pedania.” I, per això, ha explicat: “El govern municipal pretén confondre als ciutadans per a donar per amortitzada la iniciativa d’entitat local menor que existeix en la pedania”.

Comparteix

Icona de pantalla completa