Diari La Veu del País Valencià
Bonig continua sense decantar-se entre els candidats i espera que qui guanye tinga gratitud i generositat

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat als candidats a la liderar la formació, Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado, que “qui guanye tinga gratitud i generositat en la victòria i lleialtat en la derrota” i ha assenyalat que “el que és important en aquest Congrés és que isca qui isca, tots sumem i remem en la mateixa direcció”. Així doncs, de nou ha evitat decantar-se entre els dos aspirants tal com ha anat fent al llarg d’aquesta setmana.

Bonig s’ha expressat en aquestos termes al si del XIX Congrés Nacional que se celebra a Madrid per a triar el pròxim president del PP: “Passe el que passe demà, és important que tots isquem units i lluitant per un projecte comú. Crec que les dues parts representen les dues ànimes del PP, fonamentals per a integrar tota la base del centre dreta espanyol”, ha manifestat.

Tant és així, ha afegit, que “quan el PP ha aconseguit les seues majories absolutes ha sigut quan el centre dreta es va obrir i va arreplegar totes les sensibilitats”. “La decisió –ha insistit– la tenen ara els compromissaris, que han de pensar que som el partit polític de centre dreta més important d’Espanya i Europa, un partit que hui està donant una lliçó de participació”.

Respecte al president Mariano Rajoy, ha posat en valor la seua trajectòria política per a traure a Espanya de la pitjor crisi econòmica de les últimes dècades. I ha assenyalat que “ha donat una lliçó de gestió i política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa