Diari La Veu del País Valencià
La Policia Local deté dos homes per violència masclista a València en un mateix dia

La Policia Local de València ha detingut a dos homes per agredir presumptament dues dones, un al carrer Doctor Manuel Candela i un altre en l’avinguda del Port, on també va agredir la seua filla menor d’edat.

Un comunicat de la Policia Local explica que en el cas que va tindre lloc al carrer Doctor Manuel Candela els agents van ser alertats per un testimoni, que va veure com un home estava insultant i acorralant una dona. La víctima va contar als agents que quan tornava a sa casa s’havia trobat la seua exparella al portal, que l’amenaçava des de feia mesos i que va començar a insultar-la i sacsar-la, per la qual cosa li van oferir assistència sanitària i van detindre l’home.

La segona detenció es va produir a l’avinguda del Port, quan la Sala del 092 va rebre l’avís que hi havia una dona ferida per presumpta violència masclista. Els agents es van entrevistar amb la víctima, que va manifestar que la seua parella l’havia colpejat, que no era la primera vegada i que també acabava d’agredir la seua filla menor d’edat.

La Policia es va traslladar fins al seu domicili, on l’home va confessar la discussió, per la qual cosa va ser immediatament detingut, mentre un agent es va quedar en l’habitatge a l’espera del servei mèdic per a assistir les víctimes.

Comparteix

Icona de pantalla completa