Diari La Veu del País Valencià
‘Cas Gürtel’: Castellano dóna llargues a l’expulsió de Milagrosa

RedactaVeu / València

El PP continua donant llargues a la expulsió de la diputada del PP i exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez.

Així, el secretari general del Partit Popular valencià, Serafín Castellano, ha assenyalat aquest dijous sobre l’expulsió de la diputada “popular” i alcaldessa de Novelda, Milagrosa Martínez, que encara “queda temps”. “Esperem que els temes s’arreglen i es decidisquen de la millor manera possible”, ha manifestat.

El també conseller de Governació i Justícia ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de presidir la reunió de la Comissió Permanent de Protecció Civil de la comunitat, en ser preguntat per què farà el PP amb l’escó de l’exconsellera de Turisme, processada en la peça separada del ‘cas Gürtel’ relativa a les contractacions per a la fira Fitur.

Castellano ha destacat que “estem encara dins del termini i en la forma escaient” però, que, en tot cas, “el criteri del partit ja s’ha dit clarament quin és el que serà. “Com estem encara a temps, esperarem a veure com queda aquesta qüestió”, ha insistit.

Inquirit per si en qualsevol cas Milagrosa Martínez, qui està citada a declarar el 5 de maig, no s’asseurà en la banqueta sent diputada del PP, Castellano ha subratllat que “els temps del partit els marca el partit”. “Estem a temps i esperem que tot se solucione de la millor manera possible”, ha recalcat.

En aquesta línia, preguntat per si confien que Martínez se’n vaja del grup popular sense necessitat d’expulsar-la, ha respost: “Confiem que se solucione de la millor manera possible. En tot cas, saben quina és la nostra postura”.

Comparteix

Icona de pantalla completa