Diari La Veu del País Valencià
El Feslloch supera la crisi d’assistents de les últimes edicions amb vora 12.000 persones en 2018

El passat dissabte 14 de juliol es donava per finalitzada la 12a edició del Feslloch a la localitat de Benlloc (la Plana Alta) amb un saldo més que positiu, ja que entre els tres dies de durada del festival van passar pel recinte vora 12.000 persones.

El festival redreça així la tendència decreixent que havia experimentat en les darreres dues edicions –2016 es va tancar amb prop de 10.000 persones i 2017 amb 8.000 espectadors–, després de la de 2015, que va ser de xifra rècord amb 15.000 assistents. El Feslloch es consolida així com una fita musical imprescindible en les agendes dels festivals del panorama musical valencià. I ho fa amb una identitat pròpia en comptar amb un cartell compost per artistes que fan servir el valencià i que en la seua major part són valencians. Això dóna al Feslloch un caràcter exclusiu i irrepetible, ha indicat l’organització en un comunicat.

Des de la jornada del dijous 12 de juliol s’albirava una gran assistència de públic al festival perquè tot i ser dia laboral es van aplegar vora 3.000 persones. El segon dia de Feslloch, el divendres 13 de juliol, es van arribar a aplegar 4.000 persones al recinte. La tercera i última jornada de dissabte apuntava maneres amb un gran cartell i una major afluència de públic: en total van arribar a entrar 5000 persones al recinte.

Tres jornades de grans concerts, molt bons moments i molta diversió per part del públic assistent sense cap incidència destacable. El Festival de Benlloc i d’Escola Valenciana compleix així la seua 12a edició aconseguint el 100% d’ocupació en els allotjaments de la localitat i un gran consum en els seus establiments i locals. L’organització també ha comptat amb nombrosos treballadors de la localitat tant per a condicionar el recinte com durant la realització del mateix festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa