Diari La Veu del País Valencià
À Punt emet en valencià la trilogia ‘Millennium’, del suec Stieg Larsson

L’adaptació al cinema de Millennium, la famosa trilogia de l’escriptor suec Stieg Larsson, es podrà veure en la televisió d’À Punt al llarg del mes de juliol. La primera entrega d’aquesta saga, titulada Els homes que no estimaven les dones, s’emetrà aquesta nit, a partir de les 22.05 hores, doblada al valencià.

El llargmetratge ens presenta el periodista Mikael Blomkvist, que, esperant poder deslliurar-se d’una acusació de difamació, es trasllada a una remota illa del nord de Suècia, on la mort no aclarida d’una jove turmenta encara el seu oncle quaranta anys després. Sospitant que l’assassí pot estar encara a l’illa, Blomkvist emprén una recerca que el porta a descobrir els secrets i les mentides d’una família rica i poderosa. Per a fer això, té una aliada ben extravagant, Lisbeth Salander, una hacker punk.

D’altra banda, el divendres 20 de juliol, a la mateixa hora, està prevista l’emissió de la segona entrega d’aquesta saga, amb el títol de La xica que somiava amb un misto i un bidó de gasolina. I la tercera pel·lícula, La reina del palau dels corrents d’aire, es podrà veure en À Punt el divendres 27 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa