Diari La Veu del País Valencià
El PPCV bateja com a ‘TeleGrezzi’ el nou canal d’informació dels autobusos de València

L’EMTV, el nou canal de televisió dels busos de València que substitueix Bussi després de 21 anys sense eixir a concurs el contracte, ja ha estat batejat pel PPCV. Concretament, els ‘populars’ s’han referit a ell com a ‘Telegrezzi’ i han manifestat la seua por perquè siga utilitzada “per a desinformar i adoctrinar els usuaris”.

“Coneixent qui controlarà aquesta televisió, Giuseppe Grezzi, temem que acabarà convertint-se en un mitjà de comunicació molt poc institucional i en el qual l’objectivitat brillarà per la seua absència”, ha indicat en un comunicat el regidor Alberto Mendoza.

D’aquesta manera, i per a “evitar les temptacions innates que té Grezzi de manipulació”, exigirà que els continguts del canal siguen “totalment informatius i que en la seua edició no participe cap integrant polític de la regidoria de Mobilitat”.

El regidor també ha avançat que presentarà una iniciativa a la comissió de Desenvolupament Urbà perquè l’EMT reporte als membres del consell d’administració un informe trimestral amb els continguts que s’emeten pel canal. “No ens fiem que no estiga controlat per Grezzi, el regidor més sectari i més radical del tripartit, que no ha tingut objeccions en més d’una ocasió a utilitzar els actes institucionals de l’Ajuntament i de l’EMT per a promocionar les seues idees polítiques”, ha indicat.

Mendoza ha defensat que la televisió de l’EMT es modernitze i que s’amplien les seues prestacions però ha reiterat que “aquest servei públic en les mans de Grezzi corre el risc de ser un instrument de propaganda política de Compromís, en el qual s’emeten continguts de lloança a la seua gestió personal i del tripartit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa