Diari La Veu del País Valencià
César Sánchez qualifica de tràmit la declaració com a investigat per malversació i coaccions

L’alcalde de Calp (la Marina Alta) i president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez (PPCV), ha assegurat que la seua compareixença judicial com a investigat pels suposats delictes de malversació i coaccions és un “tràmit” que “forma part del procés”.

Sánchez ha fet aquestes declaracions aquest dijous davant els periodistes als jutjats de Dénia, on la responsable del Jutjat d’Instrucció número 2 l’ha interrogat sobre les acusacions abocades en una denúncia per una periodista, excap de premsa de l’Ajuntament de Calp.

La denunciant, que encara no ha sigut localitzada perquè es ratifique en una compareixença com a testimoni, assegura que Sánchez la va obligar a col·laborar en la seua campanya de 2015 com a candidat del PPCV a l’alcaldia mentre ocupava el càrrec.

La denúncia va ser traslladada als jutjats l’any passat per la Fiscalia perquè apreciava indicis de delicte en l’actuació del polític, però la jutge la va arxivar. No obstant això, l’Audiència d’Alacant va ordenar reobrir la causa a la fi d’aquest mes de juny.

El dirigent del PPCV ha expressat davant els mitjans la seua “confiança” en la Justícia, de la qual ha dit que té “els seus temps” i la seua “tranquil·litat” sobre el desenllaç del cas.

“Açò és un tràmit que calia passar i ja està”, ha dit, al mateix temps que ha assegurat que compta amb elements per a sustentar la seua versió dels fets, tot i que no els ha fet públics.

Comparteix

Icona de pantalla completa