Les obres de rehabilitació del col·legi Lluís Vives arrancaran previsiblement el tercer trimestre de 2019

L'immoble perdrà la funció de residència i passarà a acollir serveis per a l'estudiantat i activitats de dinamització cultural
/ València
10 juliol 2018 01:00h
L\'edifici va ser tancat per problemes estructurals a l\'espera d\'una rehabilitació.

La Universitat de València preveu que les obres de rehabilitació del col·legi major Lluís Vives arranquen en el tercer trimestre de 2019. Així ho ha avançat el vicerector d'Economia i Infraestructures, Juan Luis Gandía, en el Consell de Govern de la institució acadèmica que s'ha celebrat aquest dimarts.

Segons ha explicat, en les pròximes setmanes es licitarà la redacció del projecte i durant el primer trimestre de 2019 es podrien licitar les obres, que començarien en el tercer trimestre de 2019.

L'edifici, que va ser tancat per problemes estructurals a l'espera d'aquesta intervenció, perdrà la seua funció de residència i passarà a acollir serveis per a estudiants i per a l'Assemblea General d'Estudiants (AGE). També hi haurà lloc per a les activitats de dinamització cultural. 

Segons està previst, en la primera planta s'ubicarà el Servei d'Estudiants i el SEDI. En la segona, el Servei de Relacions Internacionals i l'Escola de Doctorat. La tercera es reservarà per a l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) i en la quarta hi haurà la Sindicatura de Greuges.

next