Detingut un home per agredir la seua dona i amenaçar-la de llançar pel balcó els seus fills si el denunciava

La parella del presumpte agressor i els menors van haver de ser atesos per una forta crisi d'ansietat
/ València
9 juliol 2018 01:00h

Agents de la Policia han detingut en el districte d'Exposició de València un home de 56 anys per haver, presumptament, agredit la seua dona, per haver-la amenaçat de tirar els seus tres fills pel balcó i per deixar-los al carrer sense menjar. Segons ha explicat la Policia, els fets van ocórrer aquest passat dissabte, sobre les cinc de la vesprada, quan els efectius que realitzaven tasques de prevenció van ser requerits perquè s'adreçaren a un domicili on un home suposadament havia agredit la seua dona i l'havia amenaçada de tirar els seus fills pel balcó.

Els policies van acudir a l'habitatge i van trobar un home, una dona i tres menors, tots ells en un clar estat de nerviosisme. Els agents van esbrinar que tant la dona com els xiquets havien passat diverses hores al carrer sense poder menjar, ja que l'home els havia fet fora de la casa després d'agredir la seua dona. Una vegada que els va deixar tornar a l'habitatge, va amenaçar la dona dient-li que si el denunciava, "li volaria el cap".

Dels tres menors, només la xiqueta de quatre anys és filla de tots dos. Els altres dos són d'una relació anterior que havia mantingut la dona i l'ara detingut, pel que sembla, els insultava cada vegada que anaven a la seua casa. Fins i tot, els deixava sense menjar en algunes ocasions. 

La dona i els menors van haver de ser atesos en el lloc per una forta crisi d'ansietat. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Posteriorment, se li van intervindre diverses armes al domicili, entre les quals es trobaen  dues pistoles de balins, dues cartutxeres i una ballesta. L'home, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

next