Ciutadans acusa l'esquerra en la Diputació de València de no tindre "projecte provincial"

La diputada Mamen Peris acusa PSPV i Compromís de posar "en perill" el "futur" de les 700 famílies dels treballadors de Divalterra
/ València
9 juliol 2018 01:00h
La denúncia que va presentar en el seu moment Ciutadans es dirigia contra Rodríguez, els actuals gerents de Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, els anteriors gerents, i el secretari del Consell d\'Administració de l\'entitat, Jorge Cuerda.

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la Diputació de València, Mamen Peris, ha qualificat d'"improvisació" la decisió de la junta de govern de la Diputació de València de tancar l'empresa pública Divalterra, atés que, al seu judici, "demostra que el govern no té projecte provincial i actua fent tombs contradictoris i sense sentit".

Així ho ha indicat Peris en un comunicat on ha denunciat que s'ha assabentat d'aquesta decisió per la premsa. "No són capaços d'informar primer als grups triats democràticament pels ciutadans, a qui també haurien de representar", ha indicat abans de considerar que "aquest fet evidencia que PSPV i Compromís són experts en l'aplicació del corró i a anteposar l'interés partidista al general".

Peris s'ha queixat que "mentre ningú va qüestionar les seues decisions de personal, l'empresa feia un servei i, ara que hi ha un procediment judicial obert, es tanca". Alhora, ha criticat que aquest dimarts es debatrà en la junta del Patronat de Turisme la renovació d'una nova comanda de Divalterra. "Aquest fet denota que el govern no té rumb, no sap on va i ara vol contractar alts directius d'una empresa que, alhora, vol tancar", ha criticat.

No obstant això, ha puntualitzat que el que més preocupa en aquestos moments són "les 700 famílies que ara veuen perillar el seu futur" i, en aquest sentit, s'ha preguntat "per què PSPV i Compromís donaven suport als treballadors de RTVV i eixien a manifestar-se amb ells mentre que ara deixen tirats 700 empleats, que també són treballadors valencians".

Al seu judici, amb aquesta decisió ambdues formacions "demostren la seua doble moral depenent de si governen o són oposició". "Els que venien a canviar-ho tot, han seguit amb els mateixos vicis que el PPCV", ha sentenciat.

next