Diari La Veu del País Valencià
El no de Ciutadans impedeix la moció de censura contra el PPCV a Benidorm

Els tres regidors del grup municipal de Ciutadans han anunciat que no secundaran la moció de censura que el partit socialista havia proposat a la resta de grups de l’oposició per a apartar de l’alcaldia de Benidorm l’alcalde popular, Toni Pérez.

En una compareixença d’aquest dilluns, el portaveu de Ciutadans, Rafael Gasent, ha considerat que “no hi ha suficients raons per a donar suport a la moció de censura” i que “no hi ha proves que vinculen Toni Pérez ni cap membre del seu govern amb la trama Gürtel”.

El PSPV va proposar als grups de l’oposició una “moció de censura desinfectant” després de comprovar que en la sentència de la branca valenciana de la Gürtel “apareixia com a pagat amb fons de la caixa B” un acte celebrat a Benidorm organitzat pel PPCV, que estava encaminat a donar suport a Manuel Pérez Fenoll com a candidat a la presidència provincial de la formació conservadora.

La vinculació que els socialistes establien entre aquest acte pagat per la trama i l’actual govern de Benidorm era que l’actual alcalde, Toni Pérez, era en eixe moment cap de campanya de Manuel Pérez Fenoll i portaveu del govern popular.

“Reacció coherent”

El popular Toni Pérez ha titllat de “coherent” la postura adoptada per Ciutadans davant la possible moció de censura i ha recordat que la formació taronja ve donant suport als pressupostos municipals elaborats pel govern “perquè saben que el govern és eficaç i treballa per Benidorm”.

Tanmateix, Pérez veu “oportunista” el comunicat emés per Gema Amor, portaveu dels Liberals de Benidorm, en el qual es posicionava també en contra de la iniciativa parlamentària i, a més, ha indicat que l’actual alcalde és “el més opac de la democràcia” i “no mereix seguir un dia més governant la ciutat”.

Els socialistes han lamentat que ni Cs ni els Liberals se sumen a la moció i que “aquestos grups mantinguen en el govern de la ciutat el PPCV, que es va aprofitar de la caixa B de la Gürtel”.

Comparteix

Icona de pantalla completa