Diari La Veu del País Valencià
Fabra assegura que València és una barrera a l’expansionisme català
Europa Press / València

Ha indicat que “fa ja temps” que no parla amb Mas i ha remarcat que “l’esperit expansionista que tenen de fer veure que Catalunya és més, té una barrera a la Comunitat Valenciana”. “Ací ens sentim valencians i espanyols”, ha sentenciat.

Preguntat pels partits que “coquetegen” amb el sentiment al País Valencià, Fabra ha indicat que aquesta és precisament una de les qüestions que els “fa treballar per a evitar que eixos partits puguen arribar algun dia al poder”.

Alberto Fabra ha afirmat, preguntat per possibles pactes entre PSPV, Compromís i EUPV en les pròximes eleccions autonòmiques, que “l’única cosa que els uneix és tirar el PP del poder i açò no és un projecte de futur ni molt menys”.

En una entrevista en Onda Cero ha assenyalat que “és una solució que cerquen per a estar ells en el govern, però no hi ha polítiques comunes, projecte de futur i expectatives de consolidar la necessitat d’eixir de la situació actual, com s’està aconseguint”, per la qual cosa, al seu judici, un possible pacte entre els partits de l’oposició en Les Corts “seria molt perjudicial per a la Comunitat”.

Preguntat per si els casos de corrupció centraran la campanya, opina que “el més important ha de ser la situació econòmica” i el que s’està fent per a superar la crisi.

“Estem vivint diversos processos judicials i treballant perquè situacions que es van produir en el passat no es tornen a repetir i també per a millorar la situació econòmica”, punt en el qual valora les “dades objectives” sobre reducció de l’atur, creació d’ocupació neta, turisme o producció industrial.

Comparteix

Icona de pantalla completa