Diari La Veu del País Valencià
Bonig no es mulla entre Santamaría i Casado: Esperarem a veure si arriben a un acord

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha destacat aquest divendres que tot i que al País Valencià les primàries del partit les ha guanyades Soraya Sáenz de Santamaría esperarà al “període de reflexió” que s’obri ara per a veure si les candidatures són “capaces d’arribar a un acord”. Bonig s’ha pronunciat així després que en les primàries celebrades el dijous l’exvicepresidenta del govern de Mariano Rajoy aconseguira 3.640 vots, enfront dels 3.159 de Pablo Casado i els 1.185 de María Dolores de Cospedal.

La dirigent dels populars valencians ha insistit que els militants del PPCV han dit que ha guanyat Sáenz de Santamaría, igual que arreu l’Estat, i aquesta és la “voluntat” que els militants han expressat lliurement, perquè ha recordat que la direcció del PPCV s’ha mantingut “neutral” en aquesta primera volta i cal “tindre-la en compte”.

Tot i no pronunciar-se obertament, Bonig ha demanat esperar al “període de reflexió” per a veure si hi ha acord entre els candidats, però ha afegit que, si finalment no s’aconsegueix, caldrà “respectar la voluntat dels militants, que n’ha sigut una”.

Comparteix

Icona de pantalla completa