Diari La Veu del País Valencià
Oltra posa en valor la contundència de les decisions en la Diputació de València arran del cas Alqueria

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, se sent satisfeta davant de les decisions preses després de l’esclat del ja conegut com el cas Alqueria. “Ha dimitit el president de la Diputació de València; més contundent que això no hi ha res”, ha explicat Oltra i ha afegit que anar més enllà suposaria “trencar amb la legalitat”.

Carregant el vídeo…

Per a la número dos del govern valencià, aquest fet “contrasta” amb el que va ocórrer a la corporació provincial d’Alacant: “El mateix dia van imputar Jorge Rodríguez i altres cinc persones sense mesures cautelars per part de l’òrgan judicial i, d’altra banda, el president de la Diputació d’Alacant viu el mateix fet, però en aquest cas no s’ha produït cap dimissió”. Aquestos dos fets són per a Oltra “dos situacions processals idèntiques” que permeten veure una diferència clara: les reaccions davant les imputacions de les persones implicades.

Respecte al futur de la resta de persones investigades, Oltra ha indicat que aquesta competència no està en les seues mans i que s’ha d’aprovar en el consell d’administració de Divalterra. “Estic segura que la Diputació de València això ho té previst i agendat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa