Diari La Veu del País Valencià
Fabra: ‘Estem preocupats per l’ona expansiva de Catalunya’
Europa Press / València

Així ho ha assenyalat en una entrevista en Las Mañanas de RNE en la qual ha admès la seua “preocupació perquè es vulga estendre el programa català i que siguen més les comunitats autònomes o territoris que poden veure’s afectats”.

Fabra ha ratificat el compromís del Consell “des de la lleialtat i la defensa dels senyals d’identitat valencians” i ha destacat que treballen per a comptar amb “un projecte que siga també específic, però treballant dins del marc constitucional”, ha insistit.

En la seua opinió, la consulta independentista impulsada per Artur Mas “no ajuda en absolut” de cara a la revisió del model de finançament autonòmic perquè “per a traure endavant qualsevol negociació es necessita molta tranquil·litat i açò no s’està generant des de Catalunya, on s’està fent veure que necessiten moltes més transferències de l’Estat per a fer el mateix, però en açò estem tots”, ha sentenciat Fabra.

Confia en ser el candidat del PP

Fabra ha afirmat que confia que el PP li done la “oportunitat” de liderar la candidatura a la Generalitat en les eleccions de 2015 per a, així, optar a mantenir-se en el càrrec a què va accedir després de la dimissió de Francisco Camps al juliol de 2011. “En açò estem”, ha comentat.

Treballen per a evitar que el PP puga perdre el Govern del País Valencià en els pròxims comicis i que, d’acord amb els resultats de diferents enquestes alienes al partit, la majoria absoluta “no està gens fàcil, però cal treballar perquè així siga”. “La simple sí, però açò no és suficient, necessitem tenir una majoria necessària per a poder governar a València”, ha recalcat.

Fabra ha reiterat que no haurà imputats en les llistes del PP valencià per als pròxims comicis: “Ja ho he dit, no poden anar”.

Segons ha indicat, el també president del PP valencià ja va felicitar el secretari general del PSPV, Ximo Puig, per la seua elecció com a candidat a la Generalitat i li ha “desitjat el millor però amb reserves, no siga que el que siga bo per a ell” contravinga els interessos dels ‘populars’.

Comparteix

Icona de pantalla completa