Diari La Veu del País Valencià
Global Omnium i Educació imparteixen un curs per al professorat sobre el consum responsable de l’aigua

Global Omnium i el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (Cefire) de Torrent, pertanyent a la Conselleria d’Educació, comencen a impartir aquest dilluns el curs en línia ‘Objectius de desenvolupament sostenible: el cicle integral de l’aigua, cap al consum responsable’, per a explicar al professorat valencià “la importància de l’aigua i com una adequada gestió i consum d’aquesta permetrà la consecució d’un autèntic desenvolupament sostenible”.

Aquesta iniciativa conjunta de Global Omnium i el Cefire de Torrent ajudarà a la formació dels docents de Secundària i Batxiller sobre el cicle integral de l’aigua, de manera que siguen ells “els autèntics transmissors del coneixement i sensibilització als milers d’alumnes de les tres províncies en aquesta matèria”, segons ha indicat l’empresa en un comunicat.

Aquesta iniciativa “pionera” sorgeix gràcies a “la mútua vocació per aportar valor a la societat i cercar continguts que permeten conscienciar les generacions més joves sobre la importància de realitzar un consum responsable de l’aigua i dels recursos naturals, en general, com a única forma de preservar l’entorn”.

Una nova edició, també per a mestres de Primària

En aquest primer curs, que anirà seguit d’altres pròximament, es posarà l’èmfasi a treballar l’aspecte social i educatiu de l’aigua. Concretament, es tractaran temes com l’origen dels proveïments, la potabilització i distribució de l’aigua, la xarxa de sanejament i depuració i consum sostenible, tot del marc dels objectius de desenvolupament sostenible.

Segons han destacat des de Global Omnium, el curs ha tingut una “molt bona acollida”, ja que en els dos primers dies es va superar l’oferta inicialment plantejada i es van arribar a més de 140 inscripcions. Això anima els organitzadors a llançar el curs de nou l’any que ve, a més d’un altre dirigit als mestres d’Educació Primària.

Comparteix

Icona de pantalla completa