Diari La Veu del País Valencià
Sueca força el desempat en la final del Circuit Bancaixa
RedactaVeu / Montcada

A diferència del que va passar en el primer duel de la setmana passada en Pelaio, aquesta vegada sí, els dos equips han oferit un espectacle propi de la final per equips més important de l’àmbit professional. León, Santi i Tomás II han recuperat les prestacions de la fase de rondes, en les quals van ser els millors amb diferència, mentre que el trio d’Alcàsser ha complit però el seu nivell no ha estat tan superlatiu com fa set dies.

El domini ha correspost primer a León i els seus companys, que poc després de començar ja gaudien de dos jocs d’avantatge. Després ha arribat la igualada a 25 i posteriorment s’ha posat per davant la formació d’Alcàsser amb 30 per 25. Ha estat l’únic moment en el qual Fageca, Javi i Monrabal han anat per davant en el marcador.

Després d’açò, han arribat els millors moments de la partida ja que l’equilibri era màxim, encara que l’encert rematador ha estat del costat dels de Sueca, que de nou han pres la iniciativa en l’electrònic (40-30). Després, el domini de León i els seus companys sí ha estat més evident i el marcador ha avançat al 50 per 30 favorable als de Sueca, que poc després han liquidat la partida pel definitiu 60-35.

La final conclourà diumenge que ve dia 23 en el mateix trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada. La partida està programada per a les 11:30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa