Diari La Veu del País Valencià
Fernando Giner: Si Rodríguez no dimiteix, Puig perdrà tota la credibilitat

El portaveu de Ciutadans al País Valencià, Fernando Giner, ha manifestat aquest diumenge que si el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, no dimiteix dels seus càrrecs, “Ximo Puig perdrà tota la credibibilidad”.

Giner ha informat en un comunicat que la seua formació presentarà mocions en tots els ajuntaments del País Valencià per a exigir la dimissió de Rodríguez davant la “falta de lideratge del president de la Generalitat”.

Per al portaveu de Ciutadans “és incomprensible que les primeres paraules de Puig després de la detenció de Rodríguez no hagen provocat la seua eixida i que cinc líders comarcals contradiguen la seua decisió en aquestos moments”.

De la mateixa manera, ha lamentat que “Puig està fent el mateix que ha criticat, de manera que demostra una enorme falta d’autoritat i compromís amb la regeneració”.

Giner ha subratllat així mateix que “Ciutadans a l’Ajuntament de València, dijous passat en el ple municipal, no va presentar una moció adreçada a la dimissió de Jorge Rodríguez” perquè va suposar que Puig compliria “amb la seua paraula”.

Comparteix

Icona de pantalla completa