Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Ontinyent avisa que exigiran dimissions si es confirmen els delictes de l’operació Alqueria

Uns dies després de tot el rebombori generat per l’esclat de l’operació Alqueria, Compromís per Ontinyent ha fet declaracions en un comunicat. Així, la formació nacionalista ha alertat que “en cas que es proven els delictes investigats”, demanaran, “quan corresponga, l’assumpció de responsabilitats polítiques”. També han lamentat que “la imatge de la ciutat s’haja vist vinculada mediàticament a una investigació d’aquestes característiques”.

D’altra banda, han volgut deixar clar que respecten el procés judicial i que mantindran “la prudència” fins que es coneguen “detalls més rellevants” d’una investigació declarada sota secret de sumari. ” A hores d’ara no sabem quin grau de responsabilitat tindrà cadascuna de les persones investigades, ni tampoc l’abast i la gravetat dels fets imputats”, asseguren en l’escrit.

“En qualsevol cas, l’exemplaritat ha de seguir sent la brúixola que guia l’acció política, perquè la raó de ser de les institucions no és una altra que servir i representar la ciutadania que les sustenta. Les institucions estan per damunt dels interessos particulars”, han afegit.

“Actitud adequada”

El pas d’Agustina Brines –l’única persona de Compromís implicada en el cas– de renunciar a tots els seus càrrecs dins de la formació així com de la gerència de Divalterra de manera temporal és una decisió que des de la formació municipal han considerat “adequada”, tal com recull el comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa