Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home per intentar apunyalar la seua dona i el seu fill a Sagunt

La Policia Nacional ha arrestat a Sagunt (Camp de Morvedre) un home de 62 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa després d’intentar apunyalar la seua dona al carrer quan havien quedat per a parlar sobre la seua separació. El seu fill i dos transeünts van aconseguir detindre’l.

Sobre la una del migdia, el 091 va rebre l’avís d’aquesta agressió amb arma blanca als voltants de l’estació de tren de Sagunt. Els policies van trobar el sospitós ja reduït pel fill i els dos ciutadans, tal com detalla la Prefectura en un comunicat.

Els investigadors han confirmat que el presumpte agressor i la seua dona havien concertat una cita per a signar uns papers, després que ella li manifestara, uns dies abans, la seua intenció de separar-se. La víctima va manifestar al seu marit que aniria sola però finalment va acudir amb el seu fill.

Quan van arribar, l’home estava al seu cotxe i els va dir que l’acompanyaren a recollir uns objectes al seu domicili però tots dos s’hi van negar. En eixe moment, el sospitós va entrar al cotxe amb l’excusa d’agafar alguna cosa per a la seua dona però després va eixir amb l’arma per a agarrar-la de forma sorprenent i llançar ganivetades contra ella.

En el transcurs de l’agressió, la víctima va caure al terra i el seu fill va aprofitar aquest moment per a tractar de reduir el seu pare, que també va intentar apunyalar-lo. Dues persones que passaven per la zona van acudir en el seu auxili i van aconseguir retindre’l fins a l’arribada de la Policia.

Mentrestant, la dona va aconseguir arrabassar la navalla caiguda al sòl durant el forcejament entre el pare i el fill. Una vegada reduït el presumpte agressor, tant la víctima com el fill presentaven lesions.

Comparteix

Icona de pantalla completa