Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Dénia per gravar durant tres anys la seua cunyada al bany

La Policia Nacional ha detingut a Dénia (Marina Alta) un home de 37 anys acusat de cometre, presumptament, un delicte contra la intimitat, després d’haver gravat d’amagat la seua cunyada durant tres anys quan visitava la seua casa i anava al bany. També s’ha detingut una de les germanes de l’home per amenaçar la víctima al carrer.

La víctima va interposar una denúncia aquest dilluns en la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia en la qual manifestava haver sigut gravada pel seu cunyat mentre es dutxava a la casa de la seua germana. Les amenaces rebudes en plena via pública per part de la germana de l’autor és el que va fer a la víctima denunciar els fets, tal com ha informat la Prefectura en un comunicat.

Practicades diverses gestions, els agents van concretar que l’autor venia cometent aquestos actes durant els últims tres anys. Així, quan la seua cunyada visitava la seua germana, aquest aprofitava per gravar-la al bany, motiu pel qual els agents van procedir a la seua detenció aquest dimecres.

De la mateixa manera, els policies van detindre la germana de l’arrestat per les amenaces abocades sobre la víctima en via pública al municipi de la Marina Alta.

En l’escorcoll practicat al domicili del detingut, els agents van intervindre diversos dispositius electrònics i material informàtic per a la seua remissió al Servei d’Informàtica Forense de la Brigada Provincial de Policia Científica d’Alacant i, d’aquesta manera, analitzar, visionar, extraure i recuperar qualsevol arxiu relacionat amb els fets denunciats.

La detinguda va ser posada en llibertat després de prestar declaració en dependències policials. El seu germà va passar a disposició judicial aquest dijous. L’operació l’han dut a terme agents de la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia.

Comparteix

Icona de pantalla completa