Diari La Veu del País Valencià
Jaime Paulino repeteix com a secretari general de Podem València amb el 39,18% dels vots

Jaime Paulino ha guanyat les primàries a la Secretaria General de Podem València amb 487 vots, un 39,18% del total dels vots emesos, després del recompte que s’ha realitzat una vegada ha conclòs l’auditoria que es va engegar en haver-se detectat unes “incidències” en l’assemblea municipal, segons ha indicat la formació en un comunicat.

En segona posició ha quedat Consuelo Poveda amb 416 vots, un 33,47% del total. En tercer lloc ha quedat el regidor de València en Comú a l’Ajuntament i diputat provincial Roberto Jaramillo, amb 340 vots, (27,35%).

“Irregularitats importants”

Segons van informar aquest dimarts fonts de la Secretaria d’Organització Estatal, es van detectar “irregularitats importants” en la votació i per això es va posar en marxa un equip per a realitzar aquesta auditoria i “arribar al fons de l’assumpte”. Ara, “del cent per cent comprovat, s’ha vist que està tot correcte”.

El nou Consell Ciutadà Municipal de València està compost per: Consuelo Poveda Caballero, Papa Balla Ndong, Maria Teresa Faus Boronat, Angela María Nsambi Bacale, María Cristina García Ostbye, Ana Bedrina Trabajo, Mireya Royo Conesa, Ainhoa Alberola Lorente, Clara Icardo Sancho, Maria Dolores Saiz Martinez, Vicente Ortuño Requena, Joan Cebolla Moll, Imane Slami, Claudia Mónica López Ovadia, Ignacio Lezica Cabrera, Mario Álvaro Jiménez, Maria Pilar Martí Montolio, Irene Verdoy Ginestar i Salvador Pérez Sempere.

Comparteix

Icona de pantalla completa