Diari La Veu del País Valencià
El PSPV d’Ontinyent tanca files entorn de Rodríguez i obvia la possible renúncia a l’alcaldia

L’agrupació local del PSPV d’Ontinyent ha mostrat aquest divendres el seu suport “total, absolut i incondicional” a l’encara alcalde socialista Jorge Rodríguez, investigat en una operació anticorrupció vinculada a diverses contractacions efectuades per l’empresa Divalterra, dependent de la Diputació de València.

En un comunicat, els socialistes ontinyentins tanquen files entorn de l’encara president de la Diputació i la resta de persones detingudes dimecres en un dispositiu “desproporcionat i innecessari per a ser posats en llibertat a l’endemà sense cap mesura cautelar”. En la nota, la secretària general del PSPV d’Ontinyent, Rebeca Torró, aprofita per a criticar vetladament l’actuació fulminant del PSOE, que ja ha suspés de militància Rodríguez i els altres detinguts socialistes. Així, demana “prudència i mesura” als òrgans superiors del PSOE davant d’un cas que encara està sota secret de sumari.

Amb aquestes declaracions, Torró afegeix encara més incertesa sobre el futur polític de Jorge Rodríguez, que, tot i que ha sigut rellevat de tots els càrrecs orgànics, encara continua sent l’alcalde de la capital de la Vall d’Albaida. De fet, en el comunicat no s’especifica en cap moment quins són els plans de futur de Rodríguez.

Torró demana “respecte al dret constitucional a la defensa i la presumpció de innocència com a drets fonamentals. El nostre alcalde i la resta dels acusats són innocents fins que no es demostre el contrari. El que ha passat és una absoluta desproporció i a totes llums una injustícia”, conclou la també directora general d’Habitatge de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa