Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de l’Ajuntament reben Jorge Rodríguez entre abraçades i aplaudiments

L’encara president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha sigut rebut aquest divendres amb aplaudiments, abraçades i, fins i tot, llàgrimes d’emoció per part de regidors, funcionaris municipals i veïns que esperaven la seua arribada a l’Ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida.

Rodríguez va quedar aquest dijous en llibertat, tot i que continua com a investigat en una causa declarada secreta per un jutjat de València que investiga els possibles delictes de malversació de cabals públics i prevaricació en la contractació d’alts càrrecs en l’empresa Divalterra, dependent de la Diputació de València. Dimecres, Rodríguez i altres cinc càrrecs més de la Diputació van ser detinguts i aquest dijous van passar a disposició del jutge, que va decretar la llibertat per a tots sis.

L’arribada de Rodríguez s’ha produït poc abans de les 13.20 hores i a les portes de l’Ajuntament l’esperaven regidors, treballadors i alguns veïns entre aplaudiments i abraçades. Fins i tot, alguna persona no ha pogut contindre les llàgrimes. L’alcalde els ha donat les gràcies a tots, ha saludat i, a continuació, ha pujat al seu despatx.

Arran de la seua implicació en l’operació Alqueria, la direcció federal del PSOE l’ha suspés de militància, així com a la resta de socialistes també detinguts. La direcció del PSPV va decidir dimecres a la nit destituir-lo de tots els seus càrrecs del PSPV, la qual cosa implica la portavocia del partit i la Presidència de la Diputació.

Comparteix

Icona de pantalla completa