Dilluns comença la votació on-line en les primàries

Vora 11.800 persones formen el cens per elegir els candidats
16 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València

Les 11.756 persones que conformen finalment el cens de les primàries rebran un correu electrònic amb un enllaç personalitzat que els permetrà exercir via electrònica el seu vot. Les votacions també es poden fer ja per correu postal i el pròxim divendres dia 21 de març presencialmet en les 93 meses electorals que Compromís situarà pel territori valencià.

Els militants, simpatitzants i ciutadans inscrits en el cens de les primàries podran triar entre els 5 candidats per a encapçalar el cartell electoral de Compromís al Parlament Europeu: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez. Així mateix  podran elegir entre els 17 candidats que s’han presentat també per formar part de la resta de la llista.

Els candidats i candidates han protagonitzat durant els darrers dies multitud d'actes i debats per donar a conèixer les seues propostes a la ciutadania, precisament demà dilluns es celebrarà a Elx (19:30h, Casal Jaume I) l’últim dels actes amb què conclourà la campanya de primàries.


 

ACTE PRESENTACIO CANDIDATS PRIMÀRIES COMPROMÍS

Alfons Àlvarez Garcia Alfons Àlvarez Garcia
 
next