Diari La Veu del País Valencià
Seguidors de Jorge Rodríguez promouen una benvinguda multitudinària a Ontinyent

Els fidels de l’encara president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, esperen que la seua tornada a la ciutat després del tràngol de la detenció de dimecres i la nit passada al calabós es produïsca en llaor de multituds.

Segons ha denunciat aquest matí el diputat del PPCV a les Corts Luis Santamaría, un missatge provinent de l’àrea d’informàtica de l’ajuntament de la ciutat de la Vall d’Albaida fa una crida a donar-li la benvinguda i a fer-li costat.

Convocatòria per a la rebuda de Jorge Rodríguez a l’ajuntament d’Ontinyent. / PPCV

“Com que, tal vegada, Jorge Rodríguez vinga aquest matí a l’ajuntament, havíem pensat esperar-lo i d’aquesta manera donar-li suport en aquestos difícils moments”, alerta el missatge que ha merescut un escrit de queixa del grup municipal del PPCV.

Jorge Rodríguez va quedar aquest dijous en llibertat sense mesures cautelars però imputat per prevaricació i malversació després de declarar davant del jutjat d’Instrucció número 9 de València. De moment, està suspés de militància del PSPV i se li ha demanat que dimitisca del càrrec de president de la Diputació.

Comparteix

Icona de pantalla completa