Diari La Veu del País Valencià
Bayo denuncia una mà negra al PP i es planteja demandar-lo per rebutjar la seua candidatura

L’expresident de Noves Generacions del PPCV José Luis Bayo ha denunciat aquest dimecres una “mà negra” a Gènova després que la comissió organitzadora del congrés extraordinari per a triar el successor de Mariano Rajoy rebutjara la seua candidatura. A més, no descarta demandar el partit.

“En aquesta candidatura hi ha hagut una mà negra que ha vulnerat el dret dels afiliats i per això estem estudiant presentar una demanda al partit”, ha subratllat Bayo en declaracions en Antena3 recollides per Europa Press. A més, ha remarcat que el procés és “un escàndol”.

Dels 100 avals que s’exigien com a mínim per a poder presentar la candidatura, només 42 dels lliurats per Bayo s’han considerat vàlids. L’exaspirant diu que va rebre del comité “un escrit, sense cap tipus de mesura jurídica” amb “quatre fulls de càlcul” on, dels seus avals, es detallaven els afiliats al corrent de pagament, qui no ho estava i qui no era afiliat.

Bayo assegura que en aquest grup hi havia “persones que s’han afiliat fa un any” i que les seues altes “no s’han tramitat des del PP de la Comunitat Valenciana” així com “gent que ha ostentat càrrecs” quan ell estava en el comité executiu de Noves Generacions i l’afiliació de les quals, així, hauria d’estar fora de dubte.

L’exaspirant a substituir Rajoy denuncia així una “manipulació” per part del comité organitzador en rebutjar la seua candidatura. Bayo repta l’organisme a desmentir les seues al·legacions. “Si aquesta és la serietat i rigor amb què treballa el comité organitzador, açò és per a fumar-se un puro, és lamentable. És una imatge caciquil la que està deixant el PP en l’àmbit nacional”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa