Diari La Veu del País Valencià
A EUPV no li quadra que el dispositiu per a detindre Rodríguez siga només per uns contractes irregulars sense vigència

La vicepresidenta quarta de la Diputació de València i portaveu d’Esquerra Unida, Rosa Pérez, ha manifestat que les irregularitats denunciades en els contractes d’alta direcció de l’empresa pública de la corporació provincial Divalterra “no quadren” amb l’operatiu policial muntat aquest dimecres per a detindre sis persones, entre elles el president de la Diputació, Jorge Rodríguez.

Pérez ha explicat als periodistes a les portes de la Diputació de València que està “molt sorpresa” amb l’operatiu policial i que de moment mantindran la cautela perquè no entén que per unes irregularitats en contractes d’alta direcció “es munte aquest operatiu”.

Així mateix, ha assegurat que la seua formació no tenia constància d’aquestes suposades irregularitats, atés que si haguera estat així les hauria posat en coneixement de la Fiscalia, com ha fet en anteriors ocasions.

La diputada ha esclarit que els contractes sobre els quals suposadament s’investiguen irregularitats “no s’havien aprovat en el consell d’administració” de Divalterra i ha matisat que aquestos “no estan vigents”.

Preguntada per si demanaran la dimissió del també alcalde d’Ontinyent ha indicat que de moment mantindran la prudència i que prendran les decisions que corresponguen quan hi haja més informació respecte a la ja coneguda com a operació Alqueria.

Comparteix

Icona de pantalla completa