Diari La Veu del País Valencià
Mata, sobre la detenció de Rodríguez: Em costa creure que un operatiu així es munte sols per uns contractes irregulars

El vicesecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha dit que li “costa creure” que “per uns contractes irregulars” s’haja engegat un operatiu com el que ha servit per a detindre, entre d’altres, el president de la Diputació de València i portaveu d’aquest partit, Jorge Rodríguez, i que “ha de ser una altra cosa” encara que ha demanat “cautela” i “prudència”.

En declaracions a EFE, Mata ha reconegut la seua “sorpresa” per la detenció de Rodríguez junt amb, almenys, altres dues persones més i ha insistit que detindre algú “per haver fet contractes d’alta direcció mal” li sembla “insòlit”. “Sorpresa i prudència. He llegit que és per uns contractes d’alta direcció fets malament i em sembla insòlit que detinguen algú per això. No sabem res”, ha indicat el també portaveu del grup socialista en les Corts.

Mata ha insistit que “la versió que donen és que va fer uns contractes malament en una empresa pública. Està mal però no és corrupció. Pot haver-hi uns contractes mal, apadrinar algú, això pot ser un delicte, però la detenció i els escorcolls de domicilis és una mesura molt extrema i ha de ser una altra cosa perquè no pot ser això”. “El que diuen no m’ho puc creure. Et puc fer un contracte per a una empresa sense concurs públic, pot ser irregular, pot ser prevaricació, però per això la gent no va a la presó, la inhabiliten però no és una raó suficient per a escorcollar domicilis perquè, què busquen als domicilis?”, s’ha preguntat.

Mata ha reiterat que desconeix els motius que han portat a la detenció i ha assegurat: “Em costa creure que un operatiu així es munte per uns contractes irregulars. Han d’estar buscant una altra cosa però no ho sabem. Molta sorpresa i molta cautela”.

Comparteix

Icona de pantalla completa