Diari La Veu del País Valencià
El Parc Central de València s’obrirà al públic en setembre

El 98% de les obres del Parc Central de València, en la part que limita amb els barris de Russafa i Malilla, estarà acabat a finals d’aquest juliol. Aquesta zona del ‘gran pulmó verd de la ciutat’ començarà a rebre en setembre les primeres visites, que seran programades i estaran adreçades al veïnat i diversos col·lectius perquè puguen veure “com ha quedat el parc”.

Així ho ha indicat aquest dimarts el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, durant la visita que ha realitzat a les obres amb el director general de la Societat València Parc Central, Salvador Martínez. Una vegada acabats els treballs, els serveis municipals corresponents els revisaran i emetran els informes necessaris per a poder donar el vistiplau. D’aquesta manera, la part finalitzada podria obrir al públic després de l’estiu i cap a la tardor.

Aquesta zona correspon al triangle situat entre les vies del tren, el pont de Giorgeta i l’inici de l’avinguda Peris i Valero, la plaça Manuel Sanchis Guarner i el carrer Filipines. El 2% restant d’aquesta primera part és la superfície que fins fa poc ocupava, dins de l’àmbit del Parc Central, el concessionari de cotxes que hi havia situat al costat de la plaça Sanchis Guarner i el pont de Giorgeta.

Sarrià ha destacat que s’ha complit “la programació de les obres que es va fer a l’inici de l’any”, després de l’ampliació atorgada fins a “finals del mes de juliol” a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) que les realitza, formada per Pavasal i Dragados, per a garantir el subministrament de determinats materials com el granit negre de les fonts que es va haver de substituir.

Comparteix

Icona de pantalla completa