Diari La Veu del País Valencià
El sostre de l’església de la Coveta Fumà del Campello s’afona després d’una missa

El sostre i part dels murs de l’església de la Coveta Fumà del Campello (l’Alacantí) es van enfonsar aquest diumenge 20 minuts després d’acabar una missa a què havien assistit vora 75 persones, segons va informar el Consorci de Bombers d’Alacant.

L’afonament de l’església, construïda en 1966, es va produir sobre les 11.15h d’aquest diumenge i, segons les mateixes fonts, no va provocar ferits, però sí que va esclafar per complet tres vehicles aparcats al costat de l’edifici.

Quan es va produir el succés, fora de l’església encara estaven el capellà i altres dues o tres persones. Només una persona va resultar ferida lleu quan va caure mentre corria per a evitar que li arribara alguna runa.

Segons van explicar les fonts, s’havien detectat danys al sostre i estudiaven una possible reforma però no va donar temps i aquest diumenge es va produir l’afonament.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre vehicles i nou bombers del parc de Sant Vicent, que, davant el perill de caure la resta dels murs, van barrar l’església i es van dedicar a retirar els cotxes afectats. Les mateixes fonts van indicar que el tècnic municipal havia d’acudir a revisar la situació de l’immoble.

Comparteix

Icona de pantalla completa