Rajoy acudeix a Santa Pola per a preparar la tornada al registre de la propietat

L'expresident espanyol s'ha passejat per la ciutat del Baix Vinalopó en companyia del seu substitut durant 28 anys, Francisco Riquelme
/ Santa Pola
19 juny 2018 01:00h
Mariano Rajoy passeja per Santa Pola, on pensa ocupar la seua plaça de registrador de la propietat.

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, que la passada setmana va renunciar al seu escó al Congrés dels Diputats, ha visitat aquest dimarts Santa Pola, on té la seua plaça com a registrador de la propietat.

Fonts coneixedores de la presència de Rajoy a la ciutat del Baix Vinalopó han informat EFE que el polític del PP ha arribat a la ciutat d'Alacant en un tren AVE poc abans del migdia i que hi estarà fins dimecres de vesprada.

La presència de Rajoy no ha passat inadvertida en les xarxes socials, on ja circula una fotografia seua caminant per una vorera de Santa Pola al costat de Francisco Riquelme, qui ocupa temporalment la plaça de registrador de la propietat en la ciutat la titularitat de la qual ostenta l'expresident.

Mariano Rajoy, a Santa Pola, aquest dimarts. / TWITTER @autentico59

Rajoy va presentar el passat 15 de juny la renúncia com a diputat en la cambra baixa espanyola i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés en el Cos de Registradors de la Propietat.

next