Diari La Veu del País Valencià
L’expresident de Noves Generacions de València, José Luis Bayo, el quart candidat confirmat per a liderar el PP

Ja són quatre les candidatures oficials per a liderar el Partit Popular. Fa uns minuts l’expresident de les Noves Generacions de València, José Luis Bayo, ha anunciat en una roda de premsa, tot i que aquest matí ja ho havia anunciat a través d’un vídeo al seu perfil d’Instagram, que presenta la seua candidatura per a ser el nou líder de la formació conservadora. Amb Bayo, la llista va creixent, atés que Pablo Casado, Margallo i García-Hernández també ho han confirmat.

L’objectiu de Bayo és ser el nou substitut de Mariano Rajoy i, per això, ja s’ha posat en marxa per tal d’aconseguir avals i fins el moment compta amb 350 firmes, tal com ha detallat. Així mateix, ha manifestat que el partit “necessita un canvi generacional i un nou aire”, tot i que considera “important” que les figures amb experiència dins de la formació “són imprescindibles per a aconsellar les noves cares”.

Aquesta no és la primera vegada que Bayo es postula per a aconseguir un alt càrrec dins de la formació política, ja que va ser el rival de l’actual presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en les passades primàries, encara que el seu intent no va prosperar.

“No he tingut suport de l’estructura del partit”

Bayo ha recalcat que es presenta “per les bases” del PP i que les signatures que acompanyen la seua candidatura són d’afiliats i no d’alts càrrecs de la direcció estatal ni de cap direcció territorial. “No he tingut suport per l’estructura del partit”, ha manifestat.

Preguntat per si més endavant podria retirar la seua candidatura, no ho ha descartat. “En aquestos moments al PP pot passar qualsevol cosa”, ha subratllat.

Futures candidatures

S’espera que María Dolores de Cospedal revele el seu futur aquest dimarts i que el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ho faça al llarg d’aquesta vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa