Bonig garanteix que el "PPCV ha aprés la lliçó" de Gürtel i ara "treballa de forma correcta"

La líder popular assegura que el finançament il·legal forma part d'un "passat" pel qual ja s'han assumit "responsabilitats polítiques"
11 juny 2018 01:00h
Bonig ha demanat a altres partits que també tenen imputats en les seues files que facen "el mateix" que han exigit al PPCV i exigisquen "responsabilitats polítiques".

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha expressat  aquest dilluns el seu "respecte total i absolut" per la sentència de l'Audiència Nacional sobre el cas Gürtel, però ha recalcat que les actituds que s'han jutjat corresponen "al passat" i el PPCV ha assumit ja les "responsabilitats polítiques". A més, ha subratllat que aquesta resolució demostra que "el que la fa, la paga".

A l'eixida de la Junta Directiva del PPCV, en la qual s'ha posat data al congrés extraordinari del PP per a triar successor de Mariano Rajoy, Bonig ha assenyalat que eixa sentència és "una mostra clara que a Espanya no existeix impunitat" i que "el que la fa, la paga".

"Són actituds que corresponen al passat. En el PPCV hem après la lliçó i estem treballant de forma correcta perquè aquests fets no tornen a produir-se", ha emfatitzat, per a ressaltar de nou que a Espanya "funcionen les institucions i la Justícia".

"Eixes persones que s'han assegut en la banqueta, unes condemnades i altres absoltes, van deixar la seua responsabilitat orgànica dins del partit i de l'administració. Es dediquen a la seua activitat privada", ha asseverat.

next