Oltra, "perplexa i decebuda" per assabentar-se del nomenament d'Ana Barceló com a consellera de Sanitat per la premsa

La portaveu del Consell lamenta que s'haja fet pública la decisió abans que Puig li ho comunicara
/ València
7 juny 2018 01:00h
Mónica Oltra, aquest divendres, durant la roda de premsa posterior al ple del Consell.

La vicepresidenta, consellera d'Igualtat i portaveu del Consell, Mónica Oltra, està "perplexa" i "decebuda" en haver-se assabentat del nomenament d'Ana Barceló com a nova consellera de Sanitat pels mitjans de comunicació, segons han informat Europa Press fonts del seu departament.

Les mateixes fonts assenyalen que la portaveu del Consell veu bé i no té res en contra de la designació de la parlamentària socialista per a rellevar Montón després del seu nomenament com a ministra, si bé qüestiona que eixa decisió s'haja donat a conèixer als mitjans abans de comunicar-li-ho.

El cap del Consell, Ximo Puig, va explicar aquest passat dimecres que tenia previst abordar-ho amb Oltra: "És evident que em correspon a mi la designació, però ho parlaré amb la vicepresidenta". També va subratllar que l'equip de Sanitat es mantindria "bàsicament".

D'altra banda, la també coportaveu de Compromís ha detallat aquest mateix matí que Puig i ella estaven intentant "encaixar" una reunió al llarg d'aquest dijous per a trobar "un moment per a poder-ho parlar i nomenar com més prompte millor la persona que ha de substituir la consellera".

Abans del nomenament, Oltra ha assegurat que tot apuntava al fet que el ple del Consell d'aquest divendres abordaria el nomenament i que, sobre si seria home o dona, ella apostava que "es mantindrà la paritat estricta" al 50% com a "senyal d'identitat" del Govern valencià.

next