Diari La Veu del País Valencià
Màxim Huerta, Carolina Ferre i Quique Dacosta, protagonistes del primer dia d’À Punt

El ministre de Cultura del nou govern espanyol, Màxim Huerta, serà un dels primers rostres que apareixeran diumenge al televisors que sintonitzen À Punt el dia de la seua estrena. Huerta és un dels protagonistes del programa ‘Assumptes interns’, que en aquesta emissió inicial es titula ‘Com som els valencians’.

En una nota de premsa, el mitjà públic ha explicat que es tracta d'”una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes”. El programa el presenta Pere Aznar.

“Aquesta setmana ens preguntem què ens identifica i què ens fa autèntics. Som festers, divertits i meninfots? Són tot tòpics infundats? Sabrem què n’opinen els nostres catedràtics d’Alacant, Castelló i València, o alguns dels nostres famosos més estimats, com ara Màxim Huerta i Carolina Ferre. I també hem eixit al carrer a escoltar la veu del poble”, assegura el comunicat.

Però el primer programa de la represa oficial de les emissions públiques serà un informatiu de migdia –’À Punt Notícies-Cap de setmana’– amb una durada de 45 minuts. Just després continuarà l’emissió en directe amb un magazín especial per a donar la benvinguda al nou mitjà. ‘À Punt Directe’, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s’emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diferents punts del País Valencià “per a estar al dia de l’actualitat i gaudir del millor entreteniment”.

Un informatiu nocturn a les nou de la nit, reportatges, ‘Trau la llengua’ –amb Eugeni Alemany–, ‘Cuiners i cuineres’ –presentat per Ricard Camarena amb Quique Dacosta de convidat– i el documental ‘Five days to dance’ de José Andreu i Rafa Molés completaran la primera jornada d’emissions oficials.

Comparteix

Icona de pantalla completa