Un regidor valencià del PP acusa Rajoy d'haver venut Espanya a "separatistes" i a la "pitjor esquerra"

L'edil definia l'expresident espanyol com un estratega polític que sempre té un "pla", però en cas que no el tinga, l'invita a que es faça l'harakiri "a l'espanyola"
/ València
5 juny 2018 01:00h

Mariano Rajoy ha tirat la tovallola aquest dimarts, després que el passat divendres el líder dels socialistes Pedro Sánchez, aconseguira traure endavant una moció de censura que el va convertir en president del govern. El cúmul de notícies negatives al voltant del Partit Popular van servir per a engegar les veus crítiques, que des del primer moment demanaven la seua dimissió. La petició fins i tot ha arribat de militants del seu propi partit, acusant el ja expresident del PP d'haver "entregat Espanya a la pitjor esquerra" i "haver-la donat als separatistes".

"Don Mariano, li ha entregat vostè Espanya a la pitjor esquerra que ha existit en el nostre país, també li ha donat Espanya als separatistes", escrivia aquest dissabte un regidor del PP de l'Ajuntament de la Font de la Figuera (la Costera) en el seu mur de Facebook. Elio Cabanes es preguntava si Rajoy es pensa que els membres de l'executiu de Sánchez "no ho sabran fer" i així, amb un suposat nou govern espanyol fracassat, "a les pròximes, arrasem". Per això, el regidor valencià l'advertia que "aquestos no són Zapatero, aquest només era un babau motivat". "Aquestos d'ara tenen males arts, dominaran tots els mitjans, ens vendran una realitat que no és certa i una benevolència de tots els seus actes", continuava Cabanes.

Això no obstant, el regidor feia saber a Mariano Rajoy que "l'Espanya de criteri seguirà distingint la veritat de l'engany, però no som bastants". "No els traurem fins que Espanya passe fam de nou", es lamentava el regidor popular.

Cabanes qualificava Rajoy com un "estratega" que "ha guanyat batalles i guerres". Davant el repte polític de fer fora el proper govern espanyol de Sánchez, el regidor valencià desitjava que l'expresident del PP, fent ús d'eixe do per a l'estratagema política del gallec, aquest "tinga un pla com sempre ha tingut". Ara bé, Cabanes, per si de cas Rajoy s'havia quedat sense maniobres de combat polític, li emfatitzava: "si no és així, si estima aquest país i té vergonya, ja pot comprar-se una corda i fer allò dels samurais, però a l'espanyola", li inquiria invitant-lo a fer-se l'harakiri, això sí, amb tarannà castís.
 

next