Diari La Veu del País Valencià
Castelló acull aquesta vesprada un debat obert dels cinc candidats de Compromís a les europees

RedactaVeu / Castelló de la Plana

Les cinc persones candidates de Compromís a encapçalar la llista europea de la coalició Compromís-Equo i altres formacions de la resta de l’estat, estaran hui a Castelló per oferir un debat obert on s’exposaran els principals punts de vista d’aquests aspirants, segons han anunciat fonts d’aquesta formació.

El debat obert de l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, el militant d’Alacant, Pedro Sànchez, la regidora de Paiporta, Isabel Martín, l’advocat Enric Bataller i el periodista Julià Álvaro, se celebrarà a les 19:00 del divendres 14 de març a la sala d’actes de la Casa de la Cultura de Castelló, situada en el número 4 del carrer Antonio Maura de la capital de la Plana.

L’acte està obert a la participació de tota la ciutadania i en el mateix es desgranaran diverses propostes i punts de vista dels aspirants per a dur la veu de Compromís a Brussel·les.

En aquest enllaç es dóna compte de les modalitats per poder participar en el procés de tria dels candidats (vot per correu electrònic o postal, i presencial), i de les 17 candidatures més presentades en temps i forma per completar la resta de llocs de la llista a presentar en les eleccions europees del proper maig.

Comparteix

Icona de pantalla completa