Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià potenciarà la seua imatge de marca al Saló Internacional de la Logística de Barcelona

El País Valencià participa aquest any com a autonomia convidada en la la 20a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL), que se celebra del 5 al 7 de juny a Barcelona, i ho farà amb un stand de 300 metres quadrats. L’objectiu és potenciar la “imatge de marca” de la terra i convertir-se en el “centre de les relacions logístiques mundials”

Així ho ha detallat la Generalitat a través d’un comunicat. Per tant, es tracta d’un dels fòrums de difusió “més importants del sector”, que, com ha incidit el secretari autonòmic d’Habitatge, Josep Vicent Boira, “permetrà aconseguir una major presència i rellevància de la Comunitat en un moment clau per al nostre desenvolupament econòmic, tant a nivell logístic com de captació d’inversions”.

En aquesta edició, es preveu l’assistència de més de 600 empreses de més de 50 països dels cinc continents amb un “important” espai dedicat al networking, on més de 300 directors de logística de diverses empreses i entitats es posen en contacte “per a buscar sinergies i obrir noves oportunitats de negoci i col·laboració i on pretenem potenciar la imatge de marca de la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat Boira.

La importància de la logística i del transport al País Valencià ve reflexada, tal com ha assenyalat Boira, en el ‘Pla d’Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià’, on es recullen huit línies estratègiques clau. Entre elles, es troben qüestions com “l’impuls de la logística i la millora de la connectivitat” o el “suport a la competitivitat, la internacionalització i el creixement empresarial”.

Comparteix

Icona de pantalla completa