Diari La Veu del País Valencià
Mata demana a Bonig paciència: No per criticar ja Sánchez, faràs més mèrits al teu partit

El vicesecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha demanat a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, “una miqueta de paciència” i li ha recordat que Pedro Sánchez ha pres possessió del càrrec aquest matí”, per la qual cosa, en la seua opinió, cal ser “respectuós amb les seues primeres decisions”. “No per eixir a criticar abans el president d’Espanya, farà més mèrits interns dins del PP”, li ha retret a la síndica del PPCV.

Mata ha criticat la líder dels populars, mitjançant un comunicat, per afirmar que “el Consell que dirigeix el president Ximo Puig segueix els mateixos passos que Catalunya”. “El que tenim clar és que el full de ruta catalanista només està en la imaginació d’Isabel Bonig, tot el que diu no respon a la realitat”, ha assenyalat el sotssecretari general del PSPV.

El diputat socialista ha rebutjat, a més, la “por” que volen instaurar des del PP al nou govern de Pedro Sánchez. “La configuració del parlament espanyol és la que és i actualment hi ha una majoria constitucionalista que ara estarà oberta al diàleg i que buscarà solucions eficaces per a millorar l’encaix de Catalunya a Espanya, però, per descomptat, no cal tenir por com diu Isabel Bonig”, ha precisat Mata.

Així mateix, ha recordat que en aquesta nova etapa “serà el Congrés el que anirà prenent les decisions per a garantir l’estabilitat del país, lluitar contra la corrupció, ordenar algunes coses que estan molt en qüestió, com ara la llibertat i l’Estat de dret, i tramitar aquelles iniciatives que van eixir amb la majoria de la càmera però que van ser sabotejades pel govern de Rajoy”.

Comparteix

Icona de pantalla completa