Ribó considera que l'arribada de Sánchez a La Moncloa és "el triomf de l'ètica"

L'alcalde de València indica que continuarà "reivindicant" al nou executiu espanyol "les inversions incomplides" a la capital del Túria
/ València
1 juny 2018 01:00h
Ribo ha instat al nou govern espanyol a derogar la Llei Mordassa i la reforma laboral.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que amb l'aprovació de la moció de censura al president Mariano Rajoy i la seua substitució pel líder del PSOE, Pedro Sánchez, al govern, "la primavera arriba" a l'executiu tres anys després d'haver-ho fet als ajuntaments i governs autonòmics i que "ha triomfat l'ètica" al Parlament.

Ribó s'ha expressat en aquestos termes després de la votació de la moció de censura que ha donat la presidència a Sánchez i ha recordat que València té "necessitats" incomplides d'"inversions imprescindibles" que seguiran reivindicant al nou executiu.

"València té una sèrie de necessitats que no s'han complit en el passat, d'inversions imprescindibles, sobretot en matèria ferroviària, de transport metropolità, que han de complir-se", ha explicat l'alcalde.

Així mateix, ha instat el govern espanyol a derogar la Llei Mordassa i la reforma laboral i, a més, ha advocat per "pensar en els pensionistes que necessiten tindre unes pensions dignes per a poder desenvolupar la seua vida".

next