Diari La Veu del País Valencià
Rafa Xambó, a les Corts: Me la bufa que Las Provincias em dedique una portada

“Me la bufa que Las Provincias em dedique una portada”. Així de contundent s’ha mostrat aquest divendres Rafa Xambó durant la comissió de RTVV celebrada a les Corts. La seua compareixença havia estat sol·licitada fa un any pel diputat de Ciutadans Toni Subiela després que el membre del Consell Rector de la Corporació de Mitjans de Comunicació públics valencians (CVMC) suposadament publicara a les seues xarxes socials comentaris despectius cap a determinats periodistes i mitjans de comunicació.

El diputat del PPCV Jorge Bellver ha assegurat que va llegir en Las Provincias que Xambó va titllar de “discapacitats mentals, porqueria, cloaca o profeixistes” empreses i professionals de la comunicació. No obstant això, Xambó ha manifestat que eixes declaracions “són falses” i ha afegit que a l’article de Las Provincias “hi ha una barbaritat de barreja d’opinió i fets”.

D’altra banda, el conseller de la CVMC no ha volgut anar més enllà i ha manifestat que aquest mitjà va ser “l’únic diari que Franco no va tancar” quan va arribar a València i que, a més, “ha estat posant els dirigents del PPCV durant molt de temps”.

Comparteix

Icona de pantalla completa