Diari La Veu del País Valencià
El PP avança a Sánchez que no tolerarà cap relaxació contra els independentistes

El portaveu del PP al Congrés, Rafa Hernando, ha acusat el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, d’haver desfet la majoria del 155 i d’acceptar els vots dels independentistes per a governar “amb els que abans anomenava colpistes”. “Ha pactat amb radicals i extremistes que han intentat trencar Espanya”, ha dit Hernando, que sospita que hi ha hagut pactes obscurs.

Per això s’ha preguntat què els haurà oferit “a canvi del seu vot”. En aquest sentit, ha avançat que no permetran canvis en el codi penal per a “indultar o donar immunitat i impunitat” als presos i als encausats pel procés. Hernando ha carregat també contra el PNB i els ha dit que s’han equivocat pensant que “eren gent de paraula”. A més, els acusa de tornar “a l’època d’Ibarretxe”.

Sobre Bildu, ha dit que Sánchez serà president també amb “els vells amics d’ETA”. També ha preguntat a Sánchez si li dirà al president Torra que és “un racista i un supremacista” quan s’hi reunisca o si “canviarà de discurs”. En un discurs molt dur, ha acusat que el PSOE vol arribar a La Moncloa “per la porta del darrere” i ha dit que és un “frau” i una “vergonya”. “Retire la moció si li queda dignitat”, ha dit durant el discurs.

Comparteix

Icona de pantalla completa