Diari La Veu del País Valencià
Bonig alerta que si el PSOE pacta amb els independentistes la moció de censura, el procés arribarà al País Valencià

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha alertat que si el PSOE pacta amb els independentistes a Madrid per a traure endavant la moció de censura, “el mateix procés separatista que es va instaurar a Catalunya fa més de vint anys es traslladarà a la Comunitat Valenciana”.

“Tots sabem de les amistats de Puig i el Consell del Botànic amb els governs independentistes i que prefereixen ser catalans de segona que valencians de primera. Un pacte a nivell nacional amb aquells que volen destruir Espanya seria l’estocada per als valencians”, ha criticat la líder dels populars.

Bonig ha incidit que si prosperara aquesta moció, “suposaria un colp per als valencians amb greus repercussions no solament a nivell econòmic, sinó també institucional” i ha indicat que “el senyor Puig, amb la seua complaença davant Sánchez i els independentistes, es convertirà en còmplice d’aquesta situació”.

“Demostra que la Comunitat no li interessa”

En la mateixa línia, Bonig ha criticat que Sánchez “estiga més pendent d’aconseguir, coste el que coste, un càrrec que els espanyols no li van atorgar que del ben comú i demostra que la Comunitat Valenciana no li interessa res”.

La síndica popular ha insistit que “Puig no pot mirar cap a un altre costat i que haurà d’explicar als valencians perquè no frena les ànsies personalistes d’un Sánchez irresponsable que, per tal d’aconseguir el poder a costa del que siga, és capaç de portar al país a la ruïna”.

Comparteix

Icona de pantalla completa