Diari La Veu del País Valencià
Una plataforma en línia ajuda les empreses a gestionar el procés d’internacionalització

L’IVACE ha posat a disposició de les empreses la plataforma en línia ExportJobs per a l’especialització en l’àmbit de la internacionalització. La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’IVACE, María Dolores Parra, ha animat les empreses amb experiència en internacionalització a aprofitar “un recurs engegat per a facilitar el contacte entre empreses exportadores i persones en busca d’ocupació amb especialització internacional. És una plataforma àgil, ràpida i molt fàcil d’utilitzar sense cap cost per a l’empresa”.

“Són moltes les empreses que estan treballant per l’exportació i tenen serioses dificultats per a trobar recursos humans especialitzats formats en aquesta matèria”, ha indicat. “Des d’IVACE Internacional volem ser una palanca de suport i impuls per a véncer les dificultats i barreres de la internacionalització. I aquesta és una de les més importants i clau per a l’èxit internacional”.

“Des de l’IVACE creguem fermament en l’especialització de les persones en internacionalització a través de diversos programes de beques que tenen molt bon acolliment. Només en els últims tres anys més de 250 joves s’han especialitzat en internacionalització gràcies a aquestes beques”, ha destacat.

ExportJobs va un pas més enllà i facilita el contacte d’aquestes persones amb empreses que cerquen personal per als seus departaments d’exportació. Entre les empreses inscrites en ExportJobs es troben empreses de tot el País Valencià dels sectors dels materials de construcció, tèxtil, calçat, agroalimentari i begudes, metall i maquinària, hàbitat, seguit de serveis, químic, acústic o energia.

El 36% de les ofertes publicades en ExportJobs són de directors d’àrea, un 31% comercials, un 19% d’administratius i un 14% de directors d’exportació.

Dos camps diferenciats

ExportJobs compta amb dos camps ben diferenciats: el dedicat a professionals perquè puguen inscriure’s en les ofertes d’ocupació publicades per les empreses en ExportJobs i el dirigit a les empreses oferents d’ocupació que publiquen les ofertes de treball per a perfils tècnics, administratius i executius.

Tan sols és necessari inscriure’s i publicar el perfil o l’oferta de treball. Les ofertes que no estiguen relacionades amb la internacionalització es redirigiran a GVAJobs, el portal d’ocupació de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa