Diari La Veu del País Valencià
Una exconsellera de Zaplana acusa el PP d’actuar amb odi: No van tardar ni 21 minuts a donar-lo de baixa

La portaveu del grup municipal Liberals a l’Ajuntament de Benidorm, que va ser membre del govern de l’expresident de la Generalitat Eduardo Zaplana, ha lamentat l’actuació del PP, “que no va tardar ni 21 minuts a donar-lo de baixa” i ha qualificat la manera d’actuar del partit com una decisió marcada per “l’esport nacional, que és l’enveja i el rancor”.

Així mateix, ha assenyalat que contrasta amb la tardança a reaccionar de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, perquè “ningú, ni el seu propi partit, espera res d’ella. Cadascú es retrata com el que és”.

Gema Amor ha indicat que el PP, “que havia de donar exemple dels més essencials preceptes de l’Estat del Dret, s’ha carregat la presumpció d’innocència” i ha criticat el coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, que va justificar la ràpida actuació perquè “Zaplana pertany al passat”.

L’exconsellera de Zaplana ha qualificat de “penoses” les declaracions de l’actual portaveu al Congrés, Rafael Hernando, que ha renunciat al que és “una gran part del passat del PP, sense deixar la més mínima escletxa a la defensa”.

Ha afegit que ha de ser l’únic cas en què s’ha actuat de forma autònoma, un fet que posa en dubte: “No han deixat cap possibilitat que es puga defensar, ni de conéixer la causa, ni el mínim benefici del dubte”, ha dit.

“Les diferents vares de mesurar del PP després de la fulminant actuació amb Zaplana demostren que no se li té respecte a la persona” i que el partit es troba en “total descomposició, a la deriva, que no respecta el seu passat”.

“A més de no respectar la presumpció d’innocència, hem hagut d’assistir al dantesc espectacle que el PP done crèdit a l’autodenominat ‘Ionqui dels diners’, amb una pel·lícula de ciència ficció amb una versió inversemblant d’un imam sirià i l’altet”. Finalment, Amor ha afegit que “l’única cosa que s’ha pogut demostrar és que l’empresari sirià existeix i que ha dit que és fals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa