Carod-Rovira presenta a València ‘2014’, per la sobirania nacional

Serà a l’Octubre aquest dijous a les 19 hores
12 març 2014 01:00h

RedactaVeu / València.

L'Octubre Centre de València acull aquest dijous, a les 19 hores la presentació de la reedició de 2014, de Josep Lluís Carod-Rovira, escriptor, professor i exvicepresident de la Ganeralitat de Catalunya.

Joan Francesc Mira, escriptor i president d’ACPV, serà l’encarregat de presentar aquest acte. A banda de l’autor, també intervindran, Lluís Pagès, director de Pagès editors i Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià.

El fracàs de la reforma de l’estatut i el tancament d’Espanya al reconeixement institucional de la nació catalana, l’al·lèrgia permanent a la diferència, així com la crisi econòmica, han fet prendre consciència al poble català que no hi ha futur millor que aquell que es basa en la sobirania nacional per aconseguir benestar i progrés, sempre per vies democràtiques.

 A 2014, Carod- Rovira hi explica el pas de l’independentisme emocional, minoritari, a l’independentisme polític, majoritari, el camí que va del nacionalisme defensiu a la construcció d’un projecte nacional per a una societat moderna que es vol lliure i amb qualitat de vida. Ací hi ha el full de ruta d’un poble camí de la seva llibertat.

Entrevista a Josep Lluís Carod realitzada per La Veu a desembre de 2013.

 
next