Diari La Veu del País Valencià
El president del PP de Castelló reconeix que la detenció de Zaplana llastra la credibilitat del partit

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat aquest dimarts que la detenció de l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, per un presumpte delicte fiscal i de blanqueig de capitals, són el tipus de notícies que colpegen “on més dol, sobretot en l’àmbit de la credibilitat personal de qui es dedica a la causa política”. “Crec que és tremendament injust”, ha afegit.

Així ho ha manifestat davant els mitjans en ser preguntat sobre aquest tema, després de remarcar que disposa de la informació que ha pogut recollir a través dels mitjans i que, per tant, parla des de la “cautela més absoluta” atés que no té més detalls sobre aquesta qüestió.

“Ràbia, dolor i indignació”

Des d’aquest punt de vista, el president popular ha manifestat “la ràbia, el dolor i la indignació” amb la qual “sempre es viuen notícies d’aquestes característiques” i ha afegit que, en l’àmbit judicial, no té res a dir.

Respecte a la decisió del PP de suspendre aquest dimarts mateix de militància de forma cautelar a Zaplana, Moliner ha recordat que no té cap responsabilitat en l’àmbit orgànic del partit: “El dia que vaig deixar les responsabilitats vaig dir que compartiria les decisions que prenguen, i em semblen perfectes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa